Gratis Sudoku spelletjes online spelen

Hou jij van spelletjes online spelen & gratis ook nog eens gratis? Wil je graag even online ontspannen met de leukste games? Een mini sudoku is dan bijvoorbeeld de goede keuze! Het is namelijk een uitdagend spelletje dat nooit gaat vervelen. Je zult namelijk nooit dezelfde opzet twee keer krijgen, dus je krijgt gegarandeerd élke keer een nieuw en uniek spelletje. Een echte brain teaser, en dat doet het altijd goed. Een leuke brain game zorgt er namelijk voor dat je hersenen worden uitgedaagd, wat je gezondheid absoluut ten goede komt.

Diverse soorten Sudoku's

Zoals bij elk spelletje zijn er ook van sudoku diverse varianten uitgebracht. Toch blijft de basis wel gewoon hetzelfde. Het blijven 9x9 vakjes, ingedeeld in 9 grotere vakken, waar je de cijfers van 1 t/m 9 dient in te voeren. Qua opmaak is er echter wel altijd wat leuks te verzinnen. Zo klinkt Sudoku erg Japans, en de naam komt dan ook uit Japan. Een Japans uitziende variant van Sudoku hoort er dan ook wel echt bij. Tevens kun je kiezen voor de simpele variant, zoals Sudoku Generator. Op de homepage vind je ook een leuke variant. Hier kun je kiezen uit wel honderden puzzels, in jouw moeilijkheidsklasse. Je kunt de Sudoku's dus langzaamaan opbouwen op het gebied van moeilijkheid.

Sudoku boekjes kopen

Hoewel het misschien niet meer van deze tijd lijkt, is het maken van een sudoku puzzel op papier nog steeds een erg leuk tijdverdrijf. Ga bijvoorbeeld lekker naar buiten met je boekje en laat je hersens maar eens flink kraken. Er zijn talloze verschillende boekjes te koop, van gemakkelijk tot zeer lastig. Er is dus altijd een moeilijkheidsklasse te vinden die aansluit bij jouw niveau.

Meer tips: Bezoek het spelletjes-nl portaal voor een gigantisch aantal gratis spelletjes - www.spelletjes-nl.nl